Vaaleanpunainen suola on suolaa, joka kerätään Himalajan juurella sijaitsevista kaivoksista.
Tuloksena meriveden haihtumisesta miljoonia vuosia sitten, Himalajan vaaleanpunainen suola on saasteilta suojattu raaka-aine, poikkeuksellinen tuote, joka on pysähtynyt aikaan.
Sen maku on miedompi kuin merisuolalla ja sen vaaleanpunainen väri tekee siitä valikoidun ainesosan. Sen kyky olla kostumatta mahdollistaa sen käytön suolamyllyissä vaivattomasti.
Sen mineraalipitoinen koostumus on sen pääasiallinen hyve. Itse asiassa tämä suola on hyvin vähän käsitelty.
Himalajan vaaleanpunainen suola tunnetaan myös sen ravitsevista ominaisuuksista iholle, kun sitä käytetään kuorintana.
Nettopaino: 50 g
Alkuperä: Pakistan
Perinteinen sellerinsiementen ja merisuolan yhdistelmä on käytössä tomaattimehussa tai Bloody Mary -cocktailissa, mutta sillä on paljon enemmän tarjottavaa. Se voi nostaa salaattejesi makua (suola on ehdoton salaatti Caesarissa!), keittojen, kalojen tai miksei myös maissin? Se auttaa vähentämään suolan määrää, koska sellerissä on jo natriumia.